Sałatka z rukolą i sosem pesto

Składniki:

  • mieszanka sałat (sałata, sałata rzymska) – 100-110 g
  • rukola
  • pomidorki koktajlowe – 140 g
  • puszka kukurydzy
  • sos pesto
  • parmezan

Przygotowanie:

  • Umyć sałatę i rukolę oraz pomidorki, pomidorki pokroić na ćwiartki, odcedzić kukurydzę
  • Przełożyć osuszoną sałatę do miski, dodać pomidorki, kukurydze, polać 2 łyżkami sosu pesto, posypać parmezanem.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s