Pasta jajeczna

pasta jajeczna
Składniki:

  • 7 jajek
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżka śmietany 12% lub jogurtu naturalnego
  • pęczka szczypiorku
  • przyprawy: sól, pieprz, słodka papryka

Przygotowanie:

  • Ugotować jajka w osolonej wodzie. Odcedzić i ostudzić. Następnie obrać ze skorupek – żółtka przełożyć do miski, biała pokroić w kostkę i dodać do żółtek. Dodać majonez i śmietanę, posiekany szczypiorek i przyprawy.
Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s